Vreau sa devin voluntar!

 

Acte necesare pentru inscrierea in programele de voluntariat ale ASPPS:

 • Adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie cu menţiunea clinic sănătos, apt pentru stagii de voluntariat la Spitalul de Psihiatrie Sibiu
 • Copie C.I.
 • Copie diplomă studii (ultima formă absolvită) sau adeverinţă/carnet de student vizat
 • Diplomă participare Curs de instruire organizat de ASPPS şi ReGeneraţia
 • Formular de înscriere în programul de voluntariat, completat online

Inscriere

 
 • Misiunea principala a Serviciului de Voluntariat "Prietenii din Spital" al ASPPS este inființarea, operarea și dezvoltarea serviciului permanent de voluntariat în Spitalul de Psihiatrie Sibiu, pe baze profesioniste, prin atragerea, formarea și reținerea voluntarilor în programe determinate, în scopul susținerii nevoilor specifice ale pacienților psihiatrici beneficiari.
 

Verificare

10 Comments

 1. Oncescu Mihaela

  Ma numesc Mihaela Oncescu si as dori sa devin voluntar,dar nu stiu unde sa ma inscriu .Astept detalii de la d-voastra.Va multumesc.

 2. Mihaela, pana la sfarsitul saptamanii vom avea disponibil formularul de inscriere in programul de voluntariat si te poti inscrie fara probleme. Te asteptam!

 3. Buna seara,
  Formularul online inca nu functioneaza. Cum se procedeaza in aceasta situatie? Am vazut ca joi dimineata e primul seminar de pregatire. Pot veni joi cu actele, direct la curs? Multumesc dinainte!

 4. Adriana Ciuciuc

  Buna ziua,
  Primiti si o mama cu un bebelus de 8 saptamani? Ieri am aflat de pe facebook despre sesiunea de formare voluntari si m-ar interesa si pe mine. Doar ca nu pot sta o zi intreaga.

 5. Se pot inscrie si minori?

 6. Va rog sa-mi confirmaţi daca ati primit formularul meu completat.Vă mulţumesc .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>